fbpx
Popust!

Hiper Drops

(5 рецензије корисника)

5.180,00 RSD 2.590,00 RSD

Kategorija: Product ID: 7173

Opis

Hiper Drops biljne kapi je organski dodatak ishrani. Sastojci u ovom proizvodu treba da poboljšaju disfunkciju glavnih uzroka visokog  krvnog pritiska i mogu pomoći u lečenju bolesti. Visok krvni pritisak ili visok krvni pritisak su uobičajena stanja u kojima krvni sudovi podstiču kontinuirani pritisak na zidove arterija. Kao rezultat,
može izazvati mnoge komplikacije, poput moždanog udara,  bolesti srca ili otkazivanja bubrega. Bioaktivni sastojci su dizajnirani u posebnoj formuli koja može pomoći u lečenju bolesti i njenih uzroka. Prirodne komponente biljaka deluju na faktore koji pokreću bolest, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih sudova,
mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju nivoa stresa. Biljni ekstrakti sadrže veliku količinu vitamina, kiselina, aktivnih elemenata u tragovima. Izuzetno su efikasni u lečenju bolesti srca. Pomaže u uklanjanju nervoze, poboljšava srčanu aktivnost, poboljšava cirkulaciju krvi, uništava krvne ugruške i jača krvne sudove.
Fosfor tonira srčani mišić, deluje vazodilataciono, sprečava stvaranje plaka i poboljšava pokazatelje krvi, Kalcijum – Smanjuje verovatnoću razvoja hipertoničnih napada i moždanih udara, Natrijum – Smanjuje edeme koji su česti kod hipertenziva, Kalijum –  Eliminiše tečnost telo. Sve ove široke akcije ubrzavaju
disfunkciju hipertenzije i regulišu aritmiju, kao i svakodnevni stres.Sastav ovog proizvoda je uključen u sertifikat u paketu, kao i način upotrebe i doziranje. Nema kontraindikacije.

AKTIVNE SUPSTANCE:
GLOG – Glog se primarno koristi za lečenje bolesti povezanih sa srcem i krvnim sudovima.
IMELA –  Imela jača obrambene snage organizma, snizuje krvni pritisak ,odnosno reguliše krvni pritisak.
RUSOMAČA –  Rusomača se  koristi radi ubrzanog pulsa i niskog pritiska sa slabim radom srca.

 

Neki od ostalih sastojaka su:
Crataegus ulazi 20%, Visci 20%,Bursa-pastori 20%, Urticae 10%, Valerianae 10%,
Plantaginis 10%, Salvie 10%
NAČIN PRIMENE:
Tri puta dnevno do vrha punu kafenu kašiku sipati u
času od 2 decilitra i potom sipati vode da ukupna mešavina bude malo manja od pola čase.

 

>> Oprez <<

Čuvajte se falsifikata !

Velika popularnost proizvoda drastično povećava broj krivotvorenih proizvoda.

Proizvod se prodaje SAMO u originalnom pakovanju! Ima jedinstveni registracijski kod i poseduje potvrdu o registraciji za prodaju u SRBIJI & EU, kao i potvrdu o kalitetu prozivoda. 

 

Budući da nam je dobrobit nije prioritet, Mezatone vam nudi promotivnu cenu s popustom od 50%

 

Kako poručiti proizvod?

– Ispunite obrazac za narudžbu (ime, telefon)
– Kontaktiraće vas naš naš operater
– Platite proizvod prilikom preuzimanja paketa
– Kućna dostava

 

Sertifikovani proizvod koji zadovoljava sve standarde kvaliteta. Prodaje se SAMO kod zvaničnih proizvodjača u Srbiji. Originalno pakovanje ima jedinstveni registracijski kod koji se nalazi na unutrašnjosti. Čuvajte se falsifikata!

 

** Izjava o odricanju odgovornosti **
 • Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe, zavisno od reakcije tela i prehrane. Trajanje upotrebe može varirati. Bilo koja privremena situacija je poseban slučaj i ne može se generalizirati. Prirodni proizvodi su odobreni kao dodaci prehrani nacionalnim i međunarodnim zakonodavstvom. Informacije sadržane na ovoj stranici ne bi se trebale smatrati medicinskim savetom.
 • nemaju ulogu dijagnoze, lečenja ili sprečavanja bilo koje bolesti.

Hiper Drops. Biljne Kapi

5 рецензија за Hiper Drops

 1. Radovan

  Ustanovljen mi je prvi nivo hipertenzije. Po preporuci sam porucio ove kapi i spasio se! Imao sam srece da sam na vreme saznao za Hiper Drops.

 2. Uros

  Posle manje od mesec dana je usledio boljitak. Osecam se odlicno i sigurno cu nastaviti da pijem ove kapi.

 3. Natalija Nesic

  Kasno sam saznala da imam povisen krvni pritisak jer nisam kontrolisala na vreme. Kada su mi ustanovili hipertenziju moj pritisak je vec bio 150 sa 90,99. Uz Hiper Drops nakon redovnog koriscenja dosla sam do skoro normalnog stanja. Posle mesec dana koriscenja pritisak mi je u proseku 130 sa 85. Imam 55 godina.

 4. Predrag

  Ako su Hiper Drops kapi pomogle meni, siguran sam da ce pomoci svakome!

 5. Dragisa

  Pijem kapi tek nedelju dana ali sam prezadovoljan! Nemam zamucenje vida a pritisak je nizi. Hvala Vam!

Napiši recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *